VAKFIMIZA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

İNTERNET SİTEMİZ YAYINA BAŞLADI HAYIRLI OLSUN

İstanbul Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Derneğimizin Çalışmalarını Nasıl Buluyorsunuz?

Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,1940   32,2520
EURO 34,9265   34,9894

Sponsorlarımız
  Firma Rehberi (Sponsorlarımız)
  En Son Eklenen Fotoğraflar
  Bizden Haberler

BAŞKANIMIZ GÜVEN TAZELEDİ
  Ataşehir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ömer İLGÜN yeniden başkan seçildi. Devamı..

Dadaş Fırtına'ya hazır
  B.B.Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Devamı..

30 ağustos zafer bayramı nedir? Neden kutlanır?
  Başkumandanlık Meydan Muharebesinin kazanıldığı, 30 Ağustos 1922 târihini yâd etmek için her yıl 30 Ağustosta kutlanan millî bayram. Zafer Bayramı, Türkiye’de, Kıbrıs’ta ve dış temsilciliklerinde büyük merasimlerle kutlanır. Zaferin önem ve anlamını belirten konuşmalar yapılır. Resmî ve özel müesseselerin katıldığı... Devamı..

Atlı Cirit Yükselme Müsabakaları Sındırgı'da Başladı
  Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Atlı Cirit Türkiye Finali 1. Lige yükselme A gurubu müsabakaları Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde başladı. Devamı..

Atlı Cirit Yükselme Müsabakaları Sındırgı'da Başladı

ERZURUM KAPILARI
  Erzurum’da yaşayan her insan; Tebriz Kapı, Erzincan Kapı, Kavak kapı, Kars Kapı, Yeni Kapı, İstanbul Kapı, Kilise Kapı, Gürcü Kapı'sının ne anlama geldiğini merak eder. Çünkü bu kapılar Erzurum ile özdeşleşmiştir. Devamı..

Ataşehir Erzurumlular Vakfı Kuruldu.
  Yaklaşık iki yıldır Ataşehir Erzurumlular Vakfını kurabilmek için çalışmalarını sürdüren Ömer İlgün ve Arkadaşları uzun ve meşekkatli bir süreçten sonra resmi işlemlerini tamamlayarak Ataşehir Ferhat mahallesinde Erzurum ve Erzurumluya yakışır bir mekan oluşturarak Erzurumlunun hizmetine sundu. Devamı..

Ataşehir Erzurumlular Vakfı Kuruldu.
1 Geri İleri

Üye Giriş Paneli
E-posta:
Şifre:
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama

Köşe Yazıları
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Sponsorlarımız
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.